logo
logo VagonApp Platforma për Biznese

Informohu për të gjitha Publikimet e reja të Tenderëve dhe Granteve çdo ditë me email dhe SMS

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE

Merrni njoftimet cdo ditë me email apo SMS.

Publiko Tender, Grant, Investim

Publikohet në platformë dhe dërgohet njoftimi tek klientët tanë.

Tendera Aktive 162
Grante Aktive 45
Vlera e Tenderave dhe Grante Aktiv 20 305 312,57 €
IKSHPK Shërbime të mirëmbajtjes së objekteve
Data e Publikimit : 7/15/2024
Afati : 8/6/2024
Fondi : 30,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : MIRËMBAJTJE & PASTRIM
SPITALI I PËRGJITHSHËM - GJILAN Furnizim me material riparues teknik dhe Furnizim me paisje elektrike
Data e Publikimit : 7/19/2024
Afati : 7/29/2024
Fondi : 60,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : VEGLA PUNE & MATERIAL TEKNIK
KOMUNA E LIPJANIT Rregullimi dhe ngjyrosja e mureve të brendshme në institucionet shëndetësore
Data e Publikimit : 7/19/2024
Afati : 7/24/2024
Fondi : 9,000.00 €
LLoji : Pune
Kategoria : INFRASTRUKTURË & NDËRTIMTARI
KOMUNA RANILLUG Mirëmbajtja verore e rrugëve dhe zonave të gjelbra
Data e Publikimit : 7/18/2024
Afati : 9/6/2024
Fondi : 25,000.00 €
LLoji : Pune
Kategoria : MIRËMBAJTJE & PASTRIM
KOMUNA E KAMENICËS Furnizim me çanta dhe mjete arsimore për fëmijët në klasën e parë
Data e Publikimit : 7/15/2024
Afati : 8/5/2024
Fondi : 13,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : MATERIAL ZYRE & PRINTIM
KOMUNA E GJAKOVËS Furnizim me material shpenzues për praktikë në kabinete të SHMT Nexhmedin Nixha
Data e Publikimit : 7/16/2024
Afati : 7/23/2024
Fondi : 9,991.70 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : VEGLA PUNE & MATERIAL TEKNIK
IKSHPK Servisimi dhe mirëmbajtja e pajisjeve laboratorike
Data e Publikimit : 7/17/2024
Afati : 8/27/2024
Fondi : 198,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : MEDICINALE - LABORATORIKE
KOMUNA HANI I ELEZIT Transporti ditor i nxënëseve sipas LOT-eve
Data e Publikimit : 7/15/2024
Afati : 8/5/2024
Fondi : 32,481.50 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : TRANSPORT
MINISTRIA E EKONOMISË Shërbim dizajni, printimi, botim dhe shërbime tjera grafike për nevoja të ME
Data e Publikimit : 7/17/2024
Afati : 8/7/2024
Fondi : 90,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : MATERIAL ZYRE & PRINTIM
Të gjitha burimet e shpalljeve të tenderëve dhe granteve në një vend

Shpalljet sipas kategorisë

të shprehura në përqindje
loading...
loading...
loading...
loading...

Tenderët e shpallur

Numri i shpalljeve së javes së fundit

Shpalljet sipas kërkesës

të shprehura në përqindje
loading ...
loading ...
loading ...

VEGLAT

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR TENDER Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje e Kategorive
-Të gjitha burimet e shpalljeve (e-prokurim, gazeta, organizatat e huaja, banka, biznese dhe organizata vendore)
-Mundësi e njoftimeve me SMS (për kategori të caktuara)
-Shpallje Tenderi sipas nevojës në platformë dhe dërgimi me email tek abonuesit tanë.
SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR GRANTE -Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje sipas kategorive
-Mbi 300 burime të shpalljeve, vendore dhe ndërkombëtare
-Mundësi e njoftimeve me SMS
-Shpallje e Grantit ne platformë dhe njoftimi me email i abonuesve tanë.
INVEST -Krijo shpallje për gjetjen e investitorëve
-Njoftimi i abonuesve tanë me email
-Gjej investitorët e nevojshëm përmes platformës VagonApp!
Telefoni
Na kontaktoni përmes telefoni
Email
Na kontaktoni përmes email
Messengeri
Mund të na shkruani përmes Facebook