logo
logo VagonApp Platforma për Biznese

Informohu për të gjitha Publikimet e reja të Tenderëve dhe Granteve çdo ditë me email dhe SMS

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE

Merrni njoftimet cdo ditë me email apo SMS.

Publiko Tender, Grant, Investim

Publikohet në platformë dhe dërgohet njoftimi tek klientët tanë.

Tendera Aktive 117
Grante Aktive 31
Vlera e Tenderave dhe Grante Aktiv 19 564 051,41 €
K.R.M PASTRIMI SH.A Blerja e shërbimeve të kontrollimit sistematik - Ritender
Data e Publikimit : 11/24/2023
Afati : 12/15/2023
Fondi : 57,200.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : SHËNDETËSI - FARMACI
MINISTRIA E KULTURËS RINISE DHE SPORTIT Zgjerimi dhe renovimi i stadiumit të qytetit në Shtime - Ritender
Data e Publikimit : 11/29/2023
Afati : 12/15/2023
Fondi : 2,000,000.00 €
LLoji : Pune
Kategoria : INFRASTRUKTURË & NDËRTIMTARI
MINISTRIA E INFRASTRUKTURËS Servisimi dhe mirëmbajtja e gjeneratorëve
Data e Publikimit : 11/23/2023
Afati : 12/12/2023
Fondi : 15,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : ELEKTRIKE & ENERGJETIKE
POLICIA E KOSOVËS Furnizim me shtypje të revistës Mbrojtësi - Ritender
Data e Publikimit : 11/27/2023
Afati : 12/1/2023
Fondi : 2,603.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : MATERIAL ZYRE & PRINTIM
KRM PASTËRTIA SH.A Furnizimi me vajra për nevojat e KRM Pastërtia
Data e Publikimit : 11/24/2023
Afati : 12/15/2023
Fondi : 35,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : AUTOMOTIVE
RADIO TELEVIZIONI I KOSOVËS Furnizim me PC dhe laptop për remute control
Data e Publikimit : 11/29/2023
Afati : 12/18/2023
Fondi : 10,700.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : IT & TEKNOLOGJI
MINISTRIA E DREJTËSISË Shërbime kontraktuese për zhvarrime dhe transport të kufomave për IML-në
Data e Publikimit : 11/29/2023
Afati : 12/8/2023
Fondi : 98,000.00 €
LLoji : Shërbim
Kategoria : TRANSPORT
POLICIA E KOSOVËS Furnizim me shenja të trafikut mobil - Ritender
Data e Publikimit : 11/27/2023
Afati : 12/18/2023
Fondi : 22,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : SINJALISTIKE
MINT Furnizim me batanije dhe thasë për fjetje
Data e Publikimit : 11/29/2023
Afati : 12/7/2023
Fondi : 16,000.00 €
LLoji : Furnizim
Kategoria : VESHMBATHJE & TEKSTIL
Të gjitha burimet e shpalljeve të tenderëve dhe granteve në një vend

Shpalljet sipas kategorisë

të shprehura në përqindje
loading...
loading...
loading...
loading...

Tenderët e shpallur

Numri i shpalljeve së javes së fundit

Shpalljet sipas kërkesës

të shprehura në përqindje
loading ...
loading ...
loading ...

VEGLAT

SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR TENDER Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje e Kategorive
-Të gjitha burimet e shpalljeve (e-prokurim, gazeta, organizatat e huaja, banka, biznese dhe organizata vendore)
-Mundësi e njoftimeve me SMS (për kategori të caktuara)
-Shpallje Tenderi sipas nevojës në platformë dhe dërgimi me email tek abonuesit tanë.
SHËRBIMI I NJOFTIMEVE PËR GRANTE -Qasje në Platformë (të gjitha shpalljet aktive dhe filtrim sipas nevojës)
-Njoftim cdo dit me email
-Përzgjedhje sipas kategorive
-Mbi 300 burime të shpalljeve, vendore dhe ndërkombëtare
-Mundësi e njoftimeve me SMS
-Shpallje e Grantit ne platformë dhe njoftimi me email i abonuesve tanë.
INVEST -Krijo shpallje për gjetjen e investitorëve
-Njoftimi i abonuesve tanë me email
-Gjej investitorët e nevojshëm përmes platformës VagonApp!
Telefoni
Na kontaktoni përmes telefoni
Email
Na kontaktoni përmes email
Messengeri
Mund të na shkruani përmes Facebook